• Hjem  > 
  • Nyheter  > 
  • Bymiljøetaten i Bergen søker Landskapsingeniør

Bymiljøetaten i Bergen søker Landskapsingeniør

12. november 2019
av Mari Myhrene

Les hele stillingsutlysningen her.
Bymiljøetaten er en etat i kommunen med et bredt og variert spekter av oppgaver som gjør at Bergen virker hver dag. Vi sørger for drift av veier, parker, byrom, friområder og kommuneskog. For å redusere klimautslippene i kommunen leder vi arbeidet med nullutslipp og fornybare drivstoffer, og skal endre bergensernes transportvaner i retning av sykkel, gange og delemobilitet. Vi utvikler og fortetter byen ved å fremforhandle og gjennomføre utbyggingsavtaler, og bygger offentlig infrastruktur som veier, byrom, fortau, lekeplasser og torg. For å skape trivsel og trygghet, arbeider vi med landskaps-planlegging, naturforvaltning, trafikksikkerhet, parkeringsbestemmelser, Fisketorget, og følger opp renovasjon og deponier. Vi får byen til å leve. Alle skal trives i Bergen – hver dag og om 100 år!

Bymiljøetaten har nå ledig en 100 % fast stilling som landskapsingeniør eller tilsvarende i Park og veidriftsavdelingen, seksjon park.
Avdelingen har i dag 17 medarbeidere, fordelt på to seksjoner. Parkdriftseksjonen utfører drift og vedlikehold av parker og friområder med tilhørende lekeplasser og turveier. Vi søker nå etter en engasjert, resultatorientert medarbeider som vil arbeide i team bestående av personer med ulik erfaring og fagbakgrunn.

Søk på stillingen her

Siste nyheter