• Hjem  > 
  • Om FAGUS Rådgivning

Om FAGUS Rådgivning

FAGUS Rådgivning er den eneste rådgivningstjenesten i Norge som dekker alle fagområder innenfor grøntanleggsektorens aktiviteter.
Gjennom et abonnement på FAGUS Rådgivning finner du svar på det meste enkelt og rimelig.

Et abonnement i FAGUS Rådgivning gir kunnskap og kompetanse til viktige avklaringer uten tids- og kostnadskrevende konsultasjonsoppdrag. Tjenesten har som mål å være brukervennlig, nettverksbyggende og en sikker kilde til relevant og aktuell kunnskap.

Abonnementspriser

Som registrert bruker har du tilgang til tidligere spørsmål med svar, alle FAGUS Fakta og FAGUS publikasjoner – og selvfølgelig å få svar på dine egne spørsmål. Virksomheten får i tillegg redusert pris på FAGUS arrangementer for så mange personer som abonnementet har brukere.

Antall brukere Pris per år for 2024
1 bruker 5 735- kr
2-3 brukere 8 000,- kr
4-5 brukere 10 315,- kr
6-9 brukere 13 780,- kr
10-15 brukere 17 260,- kr
15-30 brukere 32 550,- kr

* alle priser angitt eks mva 


FAGUS lesetilgang 

Kostnadsfritt abonnement for inntil tre år hovedsakelig for studenter. Abonnementet gir ikke tilgang til å stille spørsmål til rådgivere, men man får tilgang til alle publikasjoner og redusert pris på FAGUS arrangementer. Studenter som ønsker tilgang til denne tjenesten må ta personlig kontakt med FAGUS på raadgivning@fagus.no.  E-post sendes fra kontoen tilknyttet studiestedet.

Ønsker du å markedsføre deg via FAGUS?

FAGUS kan også tilby samarbeidsavtaler  med bedrifter og virksomheter som ønsker profilering på hjemmesiden, deltakelse som utstillere på arrangementer eller annen type eksponering. For mer informasjon om tilbudet ta kontakt på post@fagus.no