Personvern

Vi tar ditt personvern på alvor. Og ønsker her å gi deg informasjon om hvordan vi ivaretar personopplysninger, og hvilke rettigheter du har.

Fagus.no

Fagus.no driftes og vedlikeholdes av Coretrek AS.

Vi benytter Google Analytics som vårt analyseverktøy for å samle informasjon om trafikk på nettsiden. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern:  https://policies.google.com/privacy?hl=no

Nettsiden er bygget opp med WordPress.

 

Nyhetsbrev

Det er mulig å abonnere på e-poster fra oss. For at vi skal kunne sende nyhetsbrev til rett person er vi avhengige av å lagre navn og e-post-adresse i vårt meldingssystem. Vi har mulighet til å se hvilke linker du klikker på og hvor du leser den fra. Vi deler ikke din informasjon med tredjeparter, og du kan når som helst klikke på «avmeld»-linken i nyhetsbrevet om du ikke vil motta nyhetsbrev fra oss.

Vi benytter Mailchimp som leverandør av utsendelse av nyhetsbrev. Mer om deres personvernerklæring kan du lese her: https://mailchimp.com/legal/privacy/

 

Abonnenter av Fagus Rådgivning

Som abonnent av FAGUS Rådgivning må vi ha mulighet til å kontakte deg, og fakturere deg for medlemskapet. Vi er derfor avhengige av å lagre et minimum av opplysninger om deg i vårt Fakturasystem, og i vårt medlemssystem. Dette gjelder navn, telefonnummer, oraginasjonsnummer og e-post.

Vårt medlemssystem ligger i WordPress. Og regnskapssystemet vårt er PowerOffice. Det er kun FAGUS, Power Office og Wepe regnskap som har innsyn i regnskapsdataene deres.

 

Deltaker på arrangementer i regi av Fagus rådgivning

Som deltaker på et av våre arrangementer må vi ha mulighet til å kontakte deg, og fakturere deg for deltakelsen. Vi er derfor avhengige av å lagre et minimum av opplysninger om deg i vårt Fakturasystem, og i vårt kursregistreringssystem. Kurssystemet eies av FrontCore. Her er deres personvernerklæring: https://frontcore.com/hjelpesenter/juridiske-retningslinjer/privacy-policy/

 

Vårt kurssystem, kursguiden, eies av FrontCore. Og regnskapssystemet vårt er PowerOffice. FAGUS, PowerOffice, FrontCore og vårt regnskapsbyrå Wepe regnskap har innsyn i påmeldte til våre arrangementer.

 

Rettigheter

Alle som spør har rett på grunnleggende informasjon om hvordan en virksomhet behandler personopplysninger. I denne erklæringen omtaler vi hvilke opplysninger vi samler inn og hvordan de brukes. Dersom du er registrert i FAGUS systemer har du rett på innsyn i dine egne personopplysninger. Du kan også be om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger. Kravet ditt vil bli behandlet kostnadsfritt og senest innen 30 dager. Alle henvendelser om innsyn i personopplysninger kan rettes til post@fagus.no.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i egen nettleser

På www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.