Lansering av Trinn 1 Plantevalg 18. juni

6. juni 2024

Høsten 2021  startet arbeidet med Plantevalg. Det er stor stas for oss i prosjektet å lansere første trinn.

Siste fase i prosjektets trinn 1 har vært å involvere testbrukere og få tilbakemeldinger fra dem – det vil si motta tips til forbedringer og framtidige utvidelsesmuligheter. Vi har fått med oss 11 bedrifter som har betalt for muligheten til å bruke og videreutvikle plantedatabasen før den blir lansert: – Tilbakemeldingene har gitt oss et løft, for brukerne er så engasjerte, grundige og entusiastiske! Mange av tipsene har gjort plantevalg.no bedre, og vi har notert oss ønsker om informasjon som vil kreve lengre tid å få på plass.

Prosjektledelsen ser flere utviklingsmuligheter for plantevalg.no. Som kjent inneholder Hageselskapets trykte sortsliste også oversikter over aktuelt sortiment av frukttrær, bærbusker og grønnsakplanteslag. Dessuten er hverken sommerblomster eller løk- og knollvekster med i denne første utgaven av plantevalg.no. Det er allerede satt i gang et arbeid for at oversikten skal inneholde matnyttige planteslag, så dette kommer trolig med i framtidige utgaver.

Når vi den 18. juni  lanserer Trinn 1 ligger det iherdig innsats og testing bak. Men likevel kan det forekomme enkelte feil. Plantevalg vil være i fortløpende utvikling, og vi vil bli takknemlige for tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre tjenesten.

Vi ønsker velkommen til visning av Plantevalg 18. juni kl 14, påmelding gjøres i denne lenken. Velkommen til Observatoriet ved Universitetet i Oslo.

Tilgang og kjøp av Plantevalg vil gjøres tilgjengelig fra den 18. juni via plantevalg.no
Prisen er uavhengig av når du kjøper lisens i perioden.   Plantevalg priser for 18.06.24-31.01.25

Bedrifter vil kjøpe lisenser som kan flyttes mellom brukere i perioden.

Vi gir en god studentrabatt til brukere med registrert e-post hos undervisningsstedet.

Fra 2025 vil du kunne kjøpe lisenser basert på en årlig fornying fra dato til dato. Prisnivået vil være på samme nivå som for siste halvår av 2024.

Vi har som mål at  plantevalg.no skal bli et stadig bedre verktøy for den som planlegger, etablerer og skjøtter norske grøntanlegg.

 

Siste nyheter