FAGUS har fått ny hjemmeside

11. oktober 2017

FAGUS logo

FAGUS har nå etter en tids arbeid byttet hjemmeside. Den nye hjemmesiden har som mål å være mer oversiktlig, brukervennlig og lett tilgjengelig. Noen av de endringer vi har gjort er å gjøre det enklere for deg som leser å søke i våre baser. Vi har også forenklet påmelding til våre arrangementer. Som et ledd i å vise frem vår flotte og svært nyttige rådgivningstjeneste er informasjonen om denne og om våre rådgivere blitt gjort tilgjengelig for alle.

Nedenfor noen av de nyttige nyheter som kan være viktig å vite når man orienterer seg på den nye nettsiden:

  • FAGUS Fakta: I utgangspunktet er FAGUS Fakta et tilbud til våre abonnenter, men noen FAGUS Fakta er også åpent tilgjengelige for alle. Disse ligger nå under knappen «publikasjoner» øverst i menyen.
  • FAGUS Kalender: Her vises det meste av arrangementer som foregår i vår blågrønne sektor. De arrangementer som organiseres av FAGUS vises i rødt. Ønsker man å melde seg på et FAGUS arrangement kan man benytte seg av knappen «kurspåmelding» øverst i menyen. Noen arrangementer har også direktepåmelding nederst  når man går inn på kalenderhendelsen.
  • Vi har  laget en nedtrekksfane i menyen som heter «FAGUS rådgivning». Her kan man nå få informasjon om FAGUS rådgivning, se våre rådgivere og melde seg på som abonnent.
  • Under knappen «regelverk» ønsker vi å lage en samling av relevante lover og forskrifter for sektoren. Tips oss gjerne om regelverk som skal inn herunder så skal vi legge det inn.

Vi håper du tar  turen innom www.fagus.no og benytter deg av våre tjenester.

Siste nyheter