• Hjem  > 
  • Nyheter  > 
  • FAGUS søker daglig leder – forlenget søknadsfrist til 19. februar!

FAGUS søker daglig leder – forlenget søknadsfrist til 19. februar!

15. januar 2018

FAGUS er en paraplyorganisasjon for hele grøntanleggssektoren og et tverrfaglig ressurssenter for fagmiljøer, organisasjoner, forskningsmiljøer og myndigheter. Gjennom samhandling og deling av kunnskap fremmer vi verdien av gode grøntanlegg og deres betydning for helse, trivsel, klima og miljø.

VI SØKER DAGLIG LEDER 

FAGUS har ledig stilling som daglig leder, og søker deg som har lidenskap for det grønne fagmiljøet og vil bidra til å formidle grønne løsninger for framtidas samfunn.

Ansvarsområder: Daglig drift av organisasjonen og sekretariatet; Publisering på nettsiden, nyhetsbrev og sosiale medier; Oppfølging av FAGUS Rådgivningstjeneste; Samhandling med medlemsorganisasjonene og andre fagorganisasjoner, kontakt med myndigheter; planlegging og gjennomføring av konferanser og nettverkstreff; sekretær for styret, rådet og årsmøtet; sekretariatsfunksjon for Norsk trepleieforum (NTF) og Norsk forening for grønn infrastruktur (NFGI). Daglig leder har arbeidsgiveransvar i det daglige for medarbeider i 40 % stilling.

Krav til kompetanse: Høyere utdanning, gjerne fra grøntanleggssektoren, NMBU eller tilsvarende er ønskelig. Søker bør ha organisasjonserfaring og interesse for administrasjon, økonomi og digital kompetanse. Annen relevant bakgrunn og utdanning vil kunne bli vurdert.

Andre kvalifikasjoner: Vi søker deg som kan jobbe selvstendig, er initiativrik og strukturert. Gode samarbeidsevner, erfaring fra organisasjonsarbeid og markedsføring, kjennskap til og interesse for sektoren er en klar fordel. Du må beherske IT og økonomistyring. God skriftlig og muntlig framstillingsevne vil bli vektlagt.

Hva får du: Selvstendig og fleksibel arbeidsdag; mulighet til å knytte stort kontaktnett, lønn etter avtale. Kontorsted i Schweigaards gate 34 F2, samlokalisert med Norsk Gartnerforbund. Tiltredelse snarest.

Søknadsfrist:

Søknad med vedlagte attester, CV og lignende, sendes på epost til post@fagus.no innen 19.februar. For mer informasjon kontakt styrets leder Tore D. Carlsen, tlf. 951 58 951 og
e-post: tore@maskinogutemiljo.no.

Siste nyheter