• Hjem  > 
  • Nyheter  > 
  • Fra jord til bord gjennomsyrer hager og anlegg, hvordan skal vi forvalte samfunnets interesse for vårt fag ?

Fra jord til bord gjennomsyrer hager og anlegg, hvordan skal vi forvalte samfunnets interesse for vårt fag ?

29. mai 2022
av Mari Myhrene

Hager og anlegg er fotogene, hyggelige, vakre og fulle av livsnytelse. Det spises og drikkes mens  det  diskuterer jorddekke og hestegjødsel- vårt grønne fagområde er populært, alle vil dyrke selv og nyte livet i hagen.

Det skrives i pressen om  naturhager, overvannsproblemer, matjord som ikke ivaretas, arealer som kan utnyttes til dyrking av mat på tak og i hager –

All denne interessen fra de små hagegleder til de store fagspørsmål. er fantastisk, men hvordan skal vi som bransje møte denne interessen, og bruke den best mulig inn i utvikling av vårt eget fag ?

Har du tanker om dette til oss i FAGUS hører vi gjerne fra deg!

Siste nyheter