• Hjem  > 
  • Nyheter  > 
  • Tonje Bergh (58) er ansatt på deltid som ny prosjektmedarbeider i Faglig Utviklingssenter i Grøntanleggssektoren – FAGUS. –

Tonje Bergh (58) er ansatt på deltid som ny prosjektmedarbeider i Faglig Utviklingssenter i Grøntanleggssektoren – FAGUS. –

6. juli 2023

Tonje Bergh (58) er ansatt på deltid som ny prosjektmedarbeider i Faglig Utviklingssenter i Grøntanleggssektoren – FAGUS. –Jeg har fulgt FAGUS fra sidelinjen i mange år, og gleder meg til å komme i gang med FAGUS-arbeidet, sier Bergh. Hun vil fortsatt jobbe med planterådgivning og prosjektgjennomføring innenfor næringen gjennom sitt firma Plantmania AS.

 Bergh er utdannet planteviter fra NMBU, og har blant annet 10 års erfaring som leder av Opplysningskontoret for Blomster og planter (OBP). Bergh har også jobbet som produktsjef for ungplanter i LOG og skrevet boken «Vakkert og spiselig i krukker og potter» – Stenersen/Kagge.

– Det har vært en grundig rekrutteringsprosess, og vi er svært fornøyde med å få med Tonje inn i FAGUS teamet.  Jeg ser virkelig frem til å utvikle FAGUS videre sammen med Tonje, uttaler daglig leder i FAGUS Mari Myhrene.

FAGUS har ambisjoner om å levere oppdatert kunnskap til grøntanleggssektoren i hele Norge, og være en kunnskapsformidler mellom forskning og næring. FAGUS rådgivning er et viktig virkemiddel for å gjennomføre denne oppgaven. Kompetanse i alle forvaltningsnivå og i de ulike medlemsorganisasjonene i grøntanleggssektoren vi representere er vesentlig for å lykkes.

Tonje tiltrer 21.august, og basen blir på FAGUS kontoret i Ås.

 

FAGUS styrker sekretariatet ytterligere

FAGUS styrker sekretariatet ytterligere. Mari Myhrene daglig leder, og prosjektmedarbeider Tonje Bergh får hjelp av Espen Aas som i dag studerer landskapsarkitektur på NMBU. Aas arbeider hovedsakelig med oppfølging av rådgivningstjenesten, og er allerede i gang med FAGUS-arbeidet.

Dette er en spennende tid for organisasjonen vår. Ny kompetanse og nye kollegaer med på laget gjør at vi er veldig godt rustet til å fortsette med og utvikle  FAGUS og FAGUS rådgivning  videre, sier styreleder Aina Hovden Lunde.

Tonje Bergh, nyansatt prosjektmedarbeider i FAGUS
Mari Myhrene , Espen Aas og Tonje Bergh ( til høyre)

Siste nyheter